fredag 7 mars 2008

Ett par smutsiga muddisar



Nova har haft på sig dessa i dag och de är ju inte rena efter att hon har kryp färdigt! Jag gjorde dom i hop med en tröja som jag tyckte passade till. Man kan ju ha dom till allt annat oxå. Men det var för dagen jag gjorde dom...hon hade inget annat rent. Det är rosa velour som jag beställde på stoff&stol. Jag hade lite tur för jag beställde bara en meter men jag fick två, så nu kan det bli många byxor om jag vill. Det blir nog något annat med. Tröjan som jag gjorde är en vanlig trikå tröja. Det tyget kommer också från stoff&stil. Jag tyckte att färgerna och mönstret var så fint.

Sommar kläder



Tänkte att jag skulle göra lite sommarkläder nu inför sommarn. Jag fick ett mönster på en omlott tröja utav "kirasmamma". Det har jag andvänt till en del tröjor och även förlängt till en klänning. Nu har jag bara tagit av armarna. Det var ju ett perfekt tillfälle att få andvända mitt favorit tyg igen. Det passar ju bra till sommarn.

Muddisar


Ett par muddisar i jogging tyg. Tyget kommer från franzens.



Ett par muddisar till fast i velour. Tyget kommer från furulunds mode tyger i borås.

Favorit byxor

Detta är ett par byxor som jag fick inspiration av ett par byxor från lidex. Det är med fickor och vita band i sidorna. Nova har andvänt dom jätte mycket och mamma är stolt över sig själv för att hon klarade sy i fickor. Tyget kommer från franzens. I sidorna är det bara vanligt skrådband med i sytt snöre. Mudden blev lite stor så jag fick sätta i ett resårband. Stumpan är ju inte så stor runt magen precis.





camo

Novas pappa är ju jakt intresserad och lite jag med för den delen. Så då får ju nova följa med ibland och hennes pappa tyckte då att hon måste ju ha nåt med camo på sig. Så do tog jag mig an att sy en camo body jag har sytt två bodysar innan men denna blev jag jätte nöjd med.

Sydde även mössa och vantar som är vändbara. Tyget kommer från furulunds mode tyger i borås, mudd tyget kommer där ifrån med.

Klänning



Detta är ett av mina favorit tyger köpt hos franzens i huskvarna. Gjorde lite rynkor oxå. Tyckte att det var gulligt.
Jag har inte fått dit nåt namnband än men det kommer.

Pyjamas 2






Här är en annan pyjamas som jag gjorde efter den andra. denna blev jag mycket nöjd med, benen blev lagom långa! Mönstret har jag ritat av från en pyjamas köpt på lindex.



Tyget är från junex i huskvarna, Tryck knappar från soff&stil. Jag har också satt på ett av mina namnband visst är dom fina .



Pyjamas



Jag provade sedan på att sy en pyjamas för att min lilla älskling har ju vuxit ur sina. Men på denna blev benen lite kort ändå försökte jag göra dom längre, jag vet inte riktigt hur jag lyckades men dom blev för korta ändå.

De första byxorna


Dom första byxorna jag gjorde, de blev inte jätte bra men man lär ju sig av sina misstag

De svart är av velour köpt på franzens i huskvarna det är också det gråa jogging tyget.

På de svarta har jag sytt på ett lagnings märke. De gråa hade jag min haskystar som finns en bråderi pressarfot till, som jag sydde ett hjärta med.