onsdag 4 februari 2009

Pyjamas till Nova

När jag ändå skulle sy en pyjamas till Isabell så passade jag på att sy en till nova med. Det blev i knallorange velour. Det var smidigt att sy två likadana plagg samtidigt det tog inte mycket längre tid än när man syr ett. Fast det var väldigt stor skillnad på storlek på dom. Det var lite skojigt.

Velouren och den svarta mudden kommer från franzéns mönstret är från ottobre.

Julklappar till kusin Isabell








Kusin Isabell fick lite kläder i julklapp. Man får ju passa på och sy lite små kläder när man kan. Sydde en pyjamas i knallgrön velour. Blev jätte mysig. Jag fick se den på för ett litet tags en. Satt jätte bra på henne. Tror att jag ska sy en pyjamas till min lilla bebis också. Sen blev det en klänning med ett par bruna tajts till. Det har jag också fått se på henne det satt kanon det oxå. Den rosa klänningen är något större så det har hon inte andvänt än men jag hoppas att jag kommer får se den vid ett senare tillfälle. Tanken var att man kan andvända de bruna tajtsen till båda klänningarna.
Alla mönster kommer från ottobre.
Kanintyget jny design. Brun trikå, rosa tyget och den gröna
velouren kommer från franzéns.

Byxa och tröja




Här är ett par byxor och en tröja som jag sydde för ett bra tag sen. Det var i slutet på sommarn förra året. (08) Hittade ett fint jogging tyg på franzéns i huskvarna som ajg gjorde ett sett av. Det är nog bara det andra settet jag gjort till henne. Det blir många udda byxor och tröjor men de passar ju ihop dom med.



Mönstret kommer från ottobre.