onsdag 16 april 2008

Tunika




Detta är ett av projekten som jag har gjort på sy kursen.
Har broderat för hand...hi hi skojar bara. En super maskin har ju gjort det. Hittade ett utmärkt mönster till älsklingen. Visst blev det fint. Denna kommer att andvändas flitigt. Någon kanske känner igen modellen det saknas bara ett par fickor så ser den ut som en tunika från kappAhl. Jag tycker om att gå i affären och se på alla kläder och få inspiration till vad jag själv kan göra.

Muddisar





Ett par muddisar i en väldigt synlig färg :) Kunde inte motstå denna färg när jag såg det. Köpte det i hop med en grön velour som jag oxå fastnade för. Det är samma tyg som jag har på knickerserna.

Omlott tröja

Detta är en av alla omlott tröjor jag sytt. Jag gillar detta mönstret för det är smidigt att sy och att det blir smidigt att ta på de små. Sen går det göra så mycket variation med det. Tyget kommer från furulnds modetyger i borås. Och det är Pappa ola som har valt tyg kombinationen.

Byxkjol klar!

Nu är byxkjolen färdig fixade till rull follen på sy kursen jag går. Går en sy kurs på elektrolux home i huskvarna. Blev ganska nöjd faktiskt men jag har inte provat dom än på älsklingen. Det kan hända att jag syr in bena lite grann så att det blir mer som ett par tajts. Det får jag se när jag provat dom.