torsdag 1 oktober 2009

Lite byxor




Stumpan har blivit så stor nu så hon har nästan växt ur alla sina mysis byxor. Så nu får vi sy lite nya. Passar på att sy dom extra långa så hon kan ha dom ett tag och när man har en sån mudd ner till så trampar hon ju inte på dom i alla fall. Och theo ska få ett gäng han också. Detta är bara två utav dom sex stycken som han ska få.

Första dressen.

Köpte nya en ottobre tidning i somras och hittade denna fina huv tröjan. Passar utmärkt på stumpan. Byxorna är inte med på bild med det är ett par vanliga mudd byxor i samma lime färgade velour. I luvan och arm mudden så är det ett moln tyg från jnydesign. Har nu fått en beställning på en svart huvtröja med cerise moln tyg på mudden och i luvan. Kommer nog bli superfint.

Pingviner


Beställde tyg från stoff o stil och hittade ett litet roligt tyg med pingviner. Blev bara en enkel raglan arms tröja till båda barnen. Men lyckade inte fånga theo med tröjan på förens den var ner kräkt.

Body och scarfs



Detta tyget hittade jag på tygfabriken i junex huset i Huskvarna Fastnade för det på en gång och såg framför mig hur det skulle bli en body och gjorde också en scarfs i det för att det skulle matcha. Theo verkade nöjd i alla fall.

Dregglisar



Jag gjorde några scarfsar till min lilla dregel unge. Han kräks en hel del och så dreglar han något kopiöst och inte nog med det så har han nu kommit på hur man kan spotta och fräsa lite med... Dessa scarfsar är väldig praktiska till de som dreglar eller även till vintern då kan man fodra den med fleecetyg. Och man knäppern dom bara men en tryck knapp.